OJ!...

HEIIII !

Nå er jeg megaglad.  Rettelse: jeg er fortsatt megaglad!! For i går fikk jeg nemlig vite noe helt fantastisk, saken er den at som de fleste andre 9.klassinger så har vi også Mat og Helse som avsluttende fag i år, og i går så fikk vi vite karakteren som vi får på kortet i år og til neste år. Og jeg fikk.... *trommevirvel* ....6!!!!

Jeg trodde aldri at JEG skulle få det i Mat og Helse, læreren min og jeg har vel ikke forsåvidt vært bestevenner og enige i alt. Jeg har til og med sagt ifra at jeg synes hun er for streng og sånn, men sånn ble det og jeg er mega glad! Men så sant skal sies så hadde jeg blitt  glad for en 4'er og supeeerglad for en 5'er :)


En annen kjempefin ting som har skjedd i det siste er at Julie og jeg var med Sofie på hytta, det var et nydelig sted og vi hadde det supergøy! Sant, Bisken? (en smule intærnt og en annen Øyenstikker :) )

Her er noen bilder med "Tha picknik guys":
YeahYeah, snakkes seinere da!
<3Martine

3 kommentarer

JULY

02.jun.2010 kl.21:23

fine bilder av meg der ja!

ååå øyenstikker <33<3<3<33<3<3<3<3<3< M+A øyestikker=<3

BISKEN BISKBISKBISK YEAHHHH

08.jun.2010 kl.20:44

OJ hva skjer med major lite blogging a?? (hva skjer med at du skriver oi med j "OJ".:P

Celine

13.jun.2010 kl.16:59

Gratulerer!

Ikke slutt å blogge, dere er så flinke!:)

Skriv en ny kommentar

vanillashoe

vanillashoe

15, Bærum

Velkommen til bloggen! Vi er to jenter på 14 og 15 som blogger om det meste.Vi blir veldig glade for komentarer :) <3Martine&Sofie Kontakt?? vanillashoe@hotmail.NO

Kategorier

Arkiv

hits